Depoitre viert terugkeer: "Als ik moet starten, zal ik er klaar voor zijn"


Foto: © photonews 04 augustus 2019 17:27

Naast de zes doelpunten stond de Ghelamco Arena ook in brand bij de opwarming, invalbeurt en eerste baltoetsen van Laurent Depoitre. De teruggekeerde held genoot met volle teugen en blikt met vertrouwen vooruit.

Een warm onthaal, dat was te verwachten, maar Depoitre stond toch te kijken van het kabaal op de tribune. "Ik had contacten met andere clubs, maar dit is echt thuiskomen. Het was ongelooflijk, fantastisch. Ik had zo'n mooie ontvangst, zelfs bij de opwarming, echt niet verwacht. Dit geeft nog meer motivatie om hier opnieuw te slagen."

Hij kreeg 25 minuten in een ideaal scenario met een mooie voorsprong. "Iedereen is tevreden na zo'n wedstrijd. Hoe ik me voelde? Ik mis uiteraard nog wat wedstrijdritme, maar dat is normaal. Met fysieke trainingen kan je zoiets niet bijspijkeren." Depoitre werkt zich overigens individueel kapot om op zijn beste niveau te komen.

Nog geen twee dagen verlof gehad -Laurent Depoitre

"Ik heb nog geen twee dagen verlof gehad sinds ik terug ben, als de anderen thuis zitten, zit ik bij de physical coach", lachte de aanvaller. "Ik voel me goed, hoor, dat komt wel in orde. Als ik moet starten, ben ik er klaar voor. Je moet spelen om dat ritme op te pikken. 

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
 
Reacties.