🎥 Het blijft speciaal: penalty in twee tijden in Union-Roeselare


Foto: © photonews 04 augustus 2019 20:38

Union verbaasde vorig seizoen vriend en vijand met hun aanvallende en attractieve voetbal in 1B en POII. Vandaag openden de Brusselaars de competitie en ook nu vergaten ze de toeschouwers niet.

Union won vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Roeselare: het werd 3-0. Union was gedurende de ganse partij de meerdere van de West-Vlamingen. Faïz Selemani, een van de openbaringen van PO II, opende na 10 minuten de score. Serge Tabekou (ex-OHL, ex-AA Gent) verdubbelde de score vlak na de herneming.

De kers op de taart kwam er iets voorbij het uur. Teddy Teuma maakte zich op voor een strafschop. Hij verbaasde iedereen en legde de bal simpel opzij, waar een aanstormde Selemani simpel zijn tweede doelpunt van de middag kon binnenduwen. Het moet gezegd dat er wel héél gretig werd ingelopen.

De penalty in twee tijden werd in het verleden al opgevoerd door tal van grote spelers: Johan Cruyff-Jesper Olsen, of recenter Messi-Suarez. Al was het Rik Coppens die, althans volgens zichzelf, de eerste was die het kunststukje liet zien.

 

 

1e klasse B \\ Roeselare \\ Union SG
 
 
 
Reacties.