Doenbaar? AA Gent en Antwerp kennen hun tegenstanders voor de volgende ronde

05 augustus 2019 14:08

Na de loting voor de laatste voorronde van de UEFA Champions League stond ook die van de UEFA Europa League op het programma. Bij deze kennen AA Gent en Antwerp hun mogelijke tegenstanders voor de laatste voorronde.

De Buffalo's kwamen het snelst uit de trommel. Donderdag treden ze een eerste keer aan tegen het Cypriotische AEK Larnaca, op papier een meer dan haalbare kaart. 

In de volgende ronde komen ze dan HNK Rijeka of het Schotse Aberdeen tegen. Ook die ploegen mogen op papier geen probleem vormen voor AA Gent dat prima aan de competitie begon.

Eerst voorbij Pilzen

Antwerp zal het eerst in een dubbele confrontatie opnemen tegen Viktoria Pilzen, de Tsjechen waren vorig seizoen nog actief in de UEFA Champions League. De ploeg is na het vertrek van onder meer Patrik Hrosovsky (Genk) wel verzwakt, maar een eenvoudige opdracht zal het zeker niet worden.

Als Antwerp Pilzen kan uitschakelen dan speelt het tegen het Oekraïense Mariupol of de Nederlandse subtopper AZ Alkmaar. Een moeilijke opdracht, maar opnieuw niet onmogelijk. 

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Antwerp \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.