Verreth: "Er zit echt wel muziek in dit Waasland-Beveren"

05 augustus 2019 15:02

Matthias Verreth is één van de nieuwkomers bij Waasland-Beveren. Hij stond zondag tegen Antwerp voor het eerst in de basis.

“We begonnen niet goed aan de wedstrijd en stonden al na drie minuten op achterstand. We wouden nochtans zeker de eerste twintig minuten doorkomen zonder tegengoal. Het is doodzonde dat dat niet gelukt is.”

“Nadien begonnen we echter beter te voetballen. Er zit écht wel muziek in deze ploeg. Maar dan moeten we wel durven voetballen en mogen we vooral niet twijfelen.”

Waasland-Beveren blijft zo achter met nul op zes. “Volgende week is het tegen Eupen eigenlijk al alles of niks”, aldus Verreth.

Verreth kwam deze zomer over van de beloften van PSV, waarmee hij in de Nederlandse tweede klasse voetbalde. “Het is overdreven om te stellen dat ik onder de indruk ben van de Belgische competitie. Maar fysiek imponerende teams als Antwerp, ben ik daar nooit tegengekomen.”

De 21-jarige middenvelder startte zondag voor het eerst in de basis. Hoe kijkt hij terug op zijn eerste volledige wedstrijd in België? “Het was niet slecht, maar ik kan beter. Er zat nog te veel afval in mijn spel. Dat moet er uit. Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken.”

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ SK Beveren
 
 
Reacties.