Philippe Clement over Simon Mignolet en Horvath: "Het moest allemaal erg snel gaan" en "Nu geen emotionele beslissing nemen"


Foto: © photonews 05 augustus 2019 15:20

Zondagavond kwam Club Brugge met een verrassende mededeling. Blauw-zwart wist namelijk Simon Mignolet na sterke periodes bij Sunderland en Liverpool terug te halen naar de Jupiler Pro League. Philippe Clement reageerde tevreden op de transfer.

Het einde van de zogenaamde keeperskwestie is in zicht voor Club Brugge. Met de komst van Simon Mignolet haalden ze een doelman met bijzonder veel talent en ervaring, Clement was dan ook erg enthousiast: "Het is uiteraard geen verrassing voor mij want bij transfers zitten de club en ik altijd samen", reageerde hij bij Het Laatste Nieuws.

"De komst van Mignolet was een opportuniteit voor de club en dan moet je de knoop snel doorhakken en dat hebben we ook gedaan. Of hij dinsdag al zal spelen? Dat weet ik niet, ik zal er nog eens goed over nadenken. Mignolet komt in een andere wereld terecht na jaren Premier League. Het was voor hem geen evidente stap, maar hij wil nu vooral spelen."

Horvath

Met de komst van Simon Mignolet zal Ethan Horvath vanaf nu genoegen moeten nemen met een plaatsje op de bank: "Ik heb Ethan gisterenavond nog gebeld, hij reageerde er professioneel en dat is belangrijk. Ik heb hem een paar dagen de tijd gegeven om hierover na te denken, nu een emotionele beslissing nemen zou niet verstandig zijn."

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.