Degryse ziet Club Brugge voorsprong nemen op concurrentie: "Ze denken al verder dan de landsgrenzen"

06 augustus 2019 21:45

Club Brugge begon voortvarend aan het seizoen. De West-Vlamingen lijken hun vertrekkers ook met verve te hebben vervangen en realiseerden bovendien met de komst van Mignolet een heuse transfercoupe.

In Sport/Voetbalmagazine is analist Marc Degryse is onder de indruk van het werk van Mannaert en co: "Vorig jaar waren Club en Genk buiten categorie, maar bij de Limburgers zie je nu al tekenen dat het dit seizoen moeilijker zal zijn."

Pluim voor de scouting

"Het vertrek van Leandro Trossard en Ruslan Malinovskyi is niet verwaarloosbaar, terwijl bij Club de sleutelspelers gebleven zijn en de vertrekkers vervangen zijn door spelers die nu al beter lijken. Het bestuur heeft ook nog eens een coach binnengehaald die het huis kent."

"Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert denken nu aan de televisierechten, onderhandelen achter de schermen over een BeNeLeague... Je ziet dat ze al verder denken dan de landsgrenzen.

The sky is the limit

"Ik heb de indruk dat de ambities van Club stilaan België ontstijgen. Bij ons was het doel om nationaal de nummer één te worden en dat doel is volledig bereikt als je de resultaten over de laatste vijf jaar bekijkt."

Club komt ook uit een goede Champions League en heeft deze zomer voor meer dan 60 miljoen spelers verkocht. En nu komt ook nog eens Simon Mignolet. Dat is fantastisch."

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.