Lukaku na kort verblijf bij Anderlecht: "Ik ben hier niet om te blijven, hoor"

06 augustus 2019 08:57

Gisteren trainde Romelu Lukaku ineens mee bij RSC Anderlecht. De spits van Manchester United zakte af naar het oefencomplex in Neerpede om er zijn conditie verder te onderhouden.

Een bijzonder opvallend beeld maandagmiddag: Romelu Lukaku was plots terug bij RSC Anderlecht. De Rode Duivel trainde er mee met de U18 Mo Ouahbi waarmee hij nog steeds een uitstekende band heeft.

Bij Anderlecht werd Lukaku uiteraard uitstekend ontvangen. Hij trainde mee in een Jomaoutfit, dat terwijl Adidas de sponsor is van Manchester United. De relatie tussen Lukaku en Man U is uiteraard volledig bekoeld. Big Rom traint al een tijdje individueel bij Manchester United en wil er deze zomer kost wat kost vertrekken.

Italië

Bij Anderlecht blijven dat zit er uiteraard niet in en dat bevestigde hij ook nog eens aan Het Nieuwsblad toen hij de club opnieuw verliet. Zijn volgende bestemming zal Internazionale of Juventus worden, aangezien de zomermercato in de Premier League sluit op 8 augustus kunnen ze maar beter haast maken.

 

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.