UPDATE: Verrips voorgesteld bij Sheffield, maar Mechelen reageert: "Geen akkoord!"


Foto: © photonews 08 augustus 2019 22:46

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Michael Verrips heeft zijn zin doorgedreven. De doelman tekende vanavond een contract bij Sheffield United. Al weet KV Mechelen van niets...

UPDATE: Inmiddels heeft ook KV Mechelen gereageerd op de zaak. Malinwa laat weten dat er helemaal geen akkoord is over een transfer. 

"Er waren contacten met Sheffield", klinkt het op de clubwebsite. "Maar het bod werd donderdag ingetrokken. We trekken naar de FIFA om dit recht te trekken."

Sheffield trok het bod in om enkele uren later Michael Verrips voor te stellen als vrije speler - KV Mechelen

Een weekje voor de competitiestart verbrak Michael Verrips zijn contract bij KV Mechelen. De doelman verklaarde dat hij niet langer kon spelen voor een club die veroordeeld is voor matchfixing. 

In realiteit droomde de Nederlandse goalie van de Premier League. En hij heeft zijn zin gekregen. Verrips tekende een contract voor vier seizoenen bij de Engelse promovendus Sheffield United. 

Opvallend in die aankondiging: de Engelsen spreken van een vrije overname. En net dat betwist KV Mechelen. De hele zaak zal wellicht nog een staartje krijgen...

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Sheffield United \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.