Beerschot laat dure punten liggen op het veld van Roeselare


Foto: © photonews 10 augustus 2019 19:39

Beerschot heeft voor het eerst punten laten liggen dit seizoen. Na hun overwinning tegen Sporting Lokeren vorige week, moesten ze nu tevreden zijn met een 1-1 gelijkspel op het veld van Roeselare.

Beerschot moest wel enkele belangrijke spelers missen. Vooral in de aanval hadden ze problemen, want zowel Placca als Noubissi waren er niet bij. Ook Maes en Saint-Louis waren er niet bij. Sanusi, Dom en Tissoudali kwamen daardoor aan de aftrap. Bij Roeselare waren er geen verrassingen. 

Beerschot was de betere ploeg, maar dat konden ze, mede door het probleem voorin, niet omzetten in doelpunten. Roeselare was wel dodelijk efficiënt. Godwin deed de netten trillen voor Roeselare, waardoor de thuisploeg verrassend met een 1-0 naar de kleedkamer kon.

Tweede helft

Ook na de rust was Beerschot dominant, maar het duurde lang voor ze een kans konden omzetten in een doelpunt. Uiteindelijk was het invaller De Keersmaecker dat voor de gelijkmaker zorgde. Ook Prychynenko scoorde nog in het slot, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. verder raakte Beerschot niet meer.

Door dit gelijkspel heeft Beerschot 4 op 6 en moet het Westerlo laten voorgaan in het klassement. Roeselare heeft haar eerste punt van dit seizoen te pakken. 

1e klasse B \\ Roeselare \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.