OHL nog niet op kruissnelheid: "We zullen met zijn allen beter moeten doen"

10 augustus 2019 20:17

OHL opende de competitie in 1B met een moeizame zege tegen promovendus Excelsior Virton. Ook in Westerlo kon de ploeg van Vincent Euvrard zijn niveau niet echt omhoog krikken. Hier en daar waren er wel een paar goede momenten, maar na rust liep het beduidend minder.

Dat was ook het oordeel van de coach, die zijn team wel prima uit de kleedkamers zag komen. "Ik vond dat we redelijk goed van start gingen. We vonden vrij goed de ruimtes, ondanks de mandekking van Deschryver op Keita. Er kwamen toch een paar gevaarlijke flankvoorzetten. Er was ook die ene fase waarbij Henry de bal net niet mee kan nemen", zag Euvrard mogelijkheden.

Al hadden de Kemphanen ook al vroeger kunnen scoren. "Zij hadden ook wel een goede kans waarbij Laurent Henkinet het heel goed doet en ons op 0-0 houdt. Ook in de tweede helft vond ik ons redelijk goed beginnen. Nadien zag je Westerlo de wedstrijd meer naar zich toe trekken. Wij liepen te ver achteruit. In de restverdediging stonden we ook te ver van de man."

Tegendoelpunt tekenend

Dat had zo zijn gevolgen. Zo was het voor OHL toch vooral achter de feiten aanlopen. "Abrahams en Petrov konden dan in de gevallen ruimtes duiken. Het tegendoelpunt was tekenend voor onze match. Nadien probeerden we de bakens te verzetten, maar was er geen kwaliteit in onze flankvoorzetten. We zullen met zijn allen beter moeten doen."

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.