Supporters KV Oostende zijn tevreden over deze man: "Hij heeft een duidelijke visie"

11 augustus 2019 15:35

KV Oostende mag gisteren dan wel verloren hebben van Club Brugge, toch zijn ze niet slecht gestart aan het nieuwe seizoen. Ze hebben 6 op 9 en dat is ook te danken aan de nieuwe trainer.

Peter Van Nuffel, voorzitter van supportersfederatie Kustboys is wel te spreken over de nieuwe trainer. "De nieuwe trainer is sowieso iemand die rust en kalmte uitstraalt en een duidelijke visie heeft. Persoonlijk denk ik dat wanneer iemand zoals de trainer dit avontuur aangaat hij er zeker van is dat de club een bepaald engagement naar hem toe aangaat en dat hij op deze wijze zijn voetbalvisie kan overbrengen op de groep."

Hij ziet ook dat de trainer iets positief overbrengt naar de spelers. "We zagen nu al dat bepaalde spelers op een positieve manier geëvolueerd zijn ten overstaan van vorig seizoen. Wat ook belangrijk is, is dat hij de eigen jeugd ook de kansen blijft geven."

Ambitie

Over de ambitie voor dit seizoen, is Van Nuffel duidelijk. "De ambitie die er moet zijn is trachten zo dicht mogelijk tegen de top 6 aan te leunen en zorgen voor enkele uitschieters tegen deze top 6 en we hebben er al een mooie gehad dit seizoen."

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.