Duwt Gentse transferhonger veelbelovende youngster naar de uitgang : "Alle pistes liggen nog open, maar ik wil spelen"

11 augustus 2019 15:17

De ruit op het Gentse middenveld met Owusu, Odjidja, David en Dejaegere wordt vaak geprezen om zijn voetballend vermogen. Als er eentje uitvalt van die vier rekent men bij de Buffalo's op een jeugdproduct om te depanneren.

Louis Verstraete werd vorig seizoen uitgeleend aan Waasland-Beveren. De middenvelder deed het daar goed en speelde uiteindelijk 31 wedstrijden voor de Waaslanders waarin hij goed was voor twee goals en twee assists. 

"Ik dacht dat ik eigenlijk al weer in Beveren zou gezeten hebben", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Dat was ook het eerste signaal dat ik kreeg in het begin van de voorbereiding. Dat is nu een beetje veranderd, maar alle pistes liggen eigenlijk nog open."

Speelkansen primordiaal

De 20-jarige jeugdinternational keerde dit seizoen terug naar de club waar hij zijn opleiding genoot. Met zijn atletisch vermogen en prima passing lijkt hij de gedoodverfde opvolger van Vadis Odjidja, maar voorlopig moet de youngster het nog stellen met een rol als back-up voor de geprezen ruit op het Gentse middenveld. 

Verstraete lijkt echter niet van plan om zich bij deze rol neer te leggen: "Het is nog niet honderd procent zeker dat ik blijf. Misschien komen er nog spelers bij, het blijft afwachten. Ik wil spelen"

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.