Dit is ons Team van de Week in 1B!

12 augustus 2019 16:32

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Ook op speeldag 2 vielen er weinig doelpunten te noteren in de Proximus League: 4 in evenveel duels. Met dank aan enkele knappe prestaties van doelmannen. Henkinet viel onze Leuven-watcher ten zeerste op, ondanks de nederlaag tegen Westerlo.

Verdediging

Achterin kiezen we voor een sterke hoofdmoot van Westerlo, die uitpakten met een clean sheet en knappe prestatie tegen OH Leuven. Dewaele staat er al voor de tweede keer in, ook Biset en Soumah krijgen een stekje. Naast Koike van Lokeren kon dan weer helemaal niemand ... 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet om Nielsen heen, die opnieuw de draaischijf was bij Union en ook nog eens scoorde. Bij Beerschot kon de ingevallen Brian De Keersmaecker meteen het verschil maken, bij Roeselare was de jonge Robbe Bakelandt het lichtpunt bij zijn debuut in de basis.

Aanval

Voorin Amano, die andere Japanse topper van Sporting Lokeren: het zijn twee spelers waar we niet al te lang gaan kunnen genieten op de Belgische velden, zeker niet op 1B-niveau. Petrov gaf dan weer de assist bij het doelpunt van Westerlo, afgerond door Kurt Abrahams.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Redactie

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Roeselare \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Beerschot
 
 
Reacties.