Vanaken in aanloop clash tegen Dynamo Kiev: "Waarom zou ik mijn carrière niet afsluiten bij Club Brugge?"


Foto: © photonews 12 augustus 2019 17:43

Club Brugge verdedigt dinsdagavond in Oekraïne een 1-0 bonus uit de heenwedstrijd tegen Dynamo Kiev. Als blauw-zwart één keer scoort, neemt het een serieuze optie op de laatste voorronde.

Het rekent daarvoor onder meer op Hans Vanaken. Die verlengde enkele dagen geleden zijn contract tot 2024.

Bij Club Brugge zijn een aantal jongens ziek, maar daar hoeven de supporters zich niet druk om te maken. "Ik ben een beetje verkouden. Een paar jongens voelen zich wel wat minder, maar het zal geen probleem zijn", verklaarde Vanaken tegenover Sporza. "Iedereen zal klaar zijn om er honderd procent voor te gaan. We gaan vol voor dat doelpunt. We mogen niet achteruit kruipen om de nul te verdedigen."

 "Kiev is een heel goede ploeg. De heenmatch had anders kunnen lopen. Wij hadden er meer kunnen scoren, zij hadden gelijk kunnen maken. Op dat vlak is het fiftyfifty. Maar wij voelen wel dat er nu een kans is om door te stoten. Die kans willen we met twee handen grijpen”, aldus Vanaken. De middenvelder kreeg ook de vraag of hij zijn carrière afsluit bij Club Brugge.

"Dat is nog heel lang. Het zou heel mooi zijn als dat kan. Toen ik hier vijf jaar geleden tekende, heb ik gezegd dat ik een heel mooie carrière zou hebben als ik hier tien jaar kon blijven voetballen. Dus, waarom niet?"

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.