Aanvoerder en sterkhouder blijft langer bij de Kanaries, STVV verklapt wel niet tot wanneer


Foto: © photonews 13 augustus 2019 12:40

De lucht klaart weer wat op boven Sint-Truiden na de overwinning tegen Standard het voorbije weekend. Het is alleszins een drukke dag voor STVV. Eerder werd de uitleenbeurt van Endo reeds aangekondigd. Nu komen de Limburgers met nieuws rond Jordan Botaka.

De 26-jarige Congolees heeft immers een nieuw contract ondertekend op Stayen. Speler en club hebben een overeenkomst gesloten om langer samen door te gaan. Tot wanneer de vernieuwde verbintenis van Botaka loopt, wil STVV voorlopig echter niet kwijt.

Botaka heeft een groot deel van zijn jeugdopleiding in ons land genoten. Toen hij de deur achter zich dicht trok bij Club Brugge doorzwom hij menige watertjes. Botaka passeerde de revue bij Belenenses, Excelsior, Leeds en Charlton alvorens in Sint-Truiden te arriveren.

Meer dan 80 matchen op de teller

Daar werd hij snel één van de sterkhouders en gaat hij inmiddels als aanvoerder steeds voorop in de strijd. Het voorbije weekend was Botaka nog auteur van een sterke partij tegen Standard. Inmiddels zit hij aan 83 officiële wedstrijden voor STVV en daar komen er dus nog een heel aantal bij.

Jupiler Pro League \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.