'Doorn in het oog van Gent en Anderlecht' wekt interesse op, Moeskroen maakt werk van contractverlenging

13 augustus 2019 09:12

Bij Anderlecht en AA Gent weten ze inmiddels wie Frank Boya is. De centrale middenvelder van Moeskroen was in grote doen tijdens de eerste drie competitiespeeldagen en praat met de club over een contractverlenging.

IJzersterk was Frank Boya tegen Anderlecht en Gent. Tegen laatstgenoemde maakte hij zelfs een doelpunt. Moeskroen en Boya verrasten vriend en vijand en pronken nu met een 7 op 9 op een gedeelde tweede plaats in de Jupiler Pro League. Met de mercato nog open, vrezen ze bij Moeskroen al voor het ergste.

"Hier en daar hoor ik dat er interesse is", zei Paul Allaerts, de CEO van Moeskroen, bij Het Laatste Nieuws. Boya's contract loopt overigens af in 2020. "Hij mag niet vertrekken. We willen zijn contract verlengen en de gesprekken daarover zijn lopende", ging Allaerts verder.

Boya (23) is een verdedigende middenvelder die echt indruk maakte gedurende de openingsspeeldagen. Hij zit al sinds 2017 bij Moeskroen, maar door blessureleed brak hij pas vorig jaar door. Die lijn trekt Boya nu dus door.

Jupiler Pro League \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.