Antwerp profiteert van een herboren Rodrigues: "Ik hoop dat het nog even blijft duren"

13 augustus 2019 18:05

Ivo Rodrigues startte dit seizoen al elke officiële wedstrijd in de basis voor Antwerp en liet daarin zien dat hij in goede doen is. Tegen Plzen kroonde hij zichzelf tot matchwinnaar met een magistrale trap en daar putten zijn ploegmaats vertrouwen uit.

Het verhaal van Ivo Rodrigues bij Antwerp is niet eenvoudig. Dat hij talent heeft weet iedereen, maar het komt niet altijd tot uiting. In het verleden koos Bölöni niet altijd voor de beste voetballers in de basiself en daardoor viel de Portugees geregeld naast het elftal. Maar dit seizoen is het toch anders.

Zijn krulbal tegen Viktoria Plzen leverde Antwerp een 1-0 bonus op voor de terugmatch en bovendien was het doelpunt van erg mooie makelij. "Een prachtig doelpunt van een superspeler", bewierookte Dylan Batubinsika zijn ploegmaat. "Hij kent een uitstekend seizoensbegin en dat is goed voor het team en voor Antwerp in het algemeen."

Zelf hoopt Rodrigues ook dat dit zijn seizoen wordt. "Daar ben ik naar op zoek ja. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor het team. In het verleden zat ik vaak op de bank. De keuze van de coach... Ik ben gewoon blijven werken en ik heb mijn kans afgewacht. Nu speel ik en ik hoop dat het blijft duren", stelde hij voorop.

Europa League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.