Late invaller Origi alsnog belangrijk voor Liverpool: "Goed geschoten"

15 augustus 2019 09:09

Divock Origi vertolkte geen hoofdrol in de zege van Liverpool in de Europese Supercup, daarvoor stond hij niet lang genoeg op het veld. Toch deed de Rode Duivel zijn job naar behoren.

Divock Origi viel pas aan het einde van de eerste verlenging in voor Sadio Mané. In de tweede kwartier van de verlengingen viel hij niet op, maar in de strafschoppenreeks nam de Rode Duivel wel zijn verantwoordelijkheid.

Zijn penalty ging erin, maar het scheelde niet veel of Kepa hield het leer uit zijn doel. "Het was goed geschoten. De keeper zat in de juiste hoek, maar hij ging binnen. Ik ben blij dat ik zo toch mijn steentje heb kunnen bijdragen", zei de aanvaller van Liverpool bij Het Laatste Nieuws.

Praatje met Batshuayi

Een ander gespreksonderwerp was zijn rol als invaller, terwijl hij in de Premier League nog in de basis stond. "Natuurlijk had ik aan de aftrap willen staan, maar het belangrijkste is dat de ploeg won. Dit was een grote test voor ons."

Ten slotte had hij ook nog een mooi gebaar in petto voor zijn collega-aanvaller bij de tegenstrever. Eentje die momenteel op minder speelminuten kan rekenen. "Op het einde heb ik even gesproken met Michy Batshuayi. Ik wenste hem veel sterkte."

Premier League \\ Liverpool FC \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.