Twee matchen van Chelsea maakten veel duidelijk voor Michy Batshuayi

15 augustus 2019 07:30

De balans van Michy Batshuayi bij Chelsea na twee matchen is duidelijk: geen speelminuten en pas op de derde plaats in de pikorde.

Na zijn uitleenbeurt aan Crystal Palace wou Michy Batshuayi opnieuw zijn kans wagen bij Chelsea. De Blues konden overigens geen nieuwe aanvallers aantrekken tijdens de transferperiode vanwege een transferverbod.

Voorlopig is die keuze nog niet succesvol gebleken. Tegen Manchester United zat de Rode Duivel niet in de wedstrijdselectie en in de Europese supercup bleef hij 120 minuten op de bank. Abraham kreeg de voorkeur in de Premier League, woensdag was de basisplaats voor Giroud.

Twee opties

Er resten Batshuayi nog twee opties. Ofwel moet hij blijven knokken om een plaatsje op te schuiven in de pikorde van manager Frank Lampard, ofwel moet hij alsnog andere oorden opzoeken.

Die laatste optie lijkt echter weinig waarschijnlijk. Een uitgaande transfer kan nog in de Premier League, maar een vervanger aantrekken mag niet meer. En Lampard heeft maar drie centrale aanvallers ter beschikking. De interesse van AS Roma zou dus weleens tevergeefs kunnen zijn.

Premier League \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.