Wat brengt de transferperiode nog voor Antwerp: "Ik vrees niet voor vertrekkers"

16 augustus 2019 05:30

Antwerp pakte 6 op 9 in de nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League, maar heeft zijn huiswerk helemaal nog niet af. Er is nog versterking op komst zegt Sven Jaecques.

De enige offensieve transfer van Antwerp tot midden augustus was die van Sander Coopman. De supporters mogen zich aan nieuwe aanvallende spelers verwachten, liet Sven Jaecques vallen in een interview met Gazet van Antwerpen.

"We hebben nog een flankspeler nodig en misschien een tweede spits", legde de general secretary uit. Wat betreft die flankspeler: Antwerp zou volgende week de komst van Miyoshi, een Japanse international, aankondigen.

"Ook centraal op het middenveld moeten we even nagaan of we er nog een profiel bij willen (de geruchten omtrent Steven Defour klinken steeds luider, nvdr.). We willen de coach extra opties geven, zodat hij verschillen de systemen kan hanteren."

Vertrekkers?

Inkomende transfers in de verdediging hangen dan weer af van de beschikbaarheid van Arslanagic en Borges. Jaecques ging ook even in op mogelijke vertrekkers. "Ik vrees daar niet voor, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet kan hé. We zijn voorbereid op het vertrek van een sterhouder, maar we gaan dat niet zomaar laten gebeuren."

Vooral de naam van Bolat wordt stevig gelinkt aan buitenlandse clubs (Besiktas, nvdr.). "Daar horen we niks van. Gelukkig is hij een echte prof en heeft hij laten zien dat hij de knop perfect kan omdraaien", besloot Jaecques.

Johan Walckiers

Europa League \\ Antwerp
 
 
Reacties.