🎥 Tienkoppig Real Madrid rekent eenvoudig af met Celta de Vigo en staat aan de leiding

17 augustus 2019 19:00

Real Madrid is prima aan het nieuwe seizoen begonnen. De ploeg van Zidane kwam op het veld van Celta de Vigo al vroeg op voorsprong en gaf die niet meer uit handen.

Bij Real Madrid begon Thibaut Courtois tussen de palen, maar veel verrassender was dat ook Gareth Bale aan de aftrap stond. Hazard was er uiteraard niet bij, hij sukkelt met een blessure aan de hamstrings.

Nog binnen het openingskwartier zette Karim Benzema op assists van... jawel Gareth Bale de 0-1 op het bord. Real Madrid had het nadien niet makkelijk met het bij momenten viriel spel van Celta, Méndez leek na een gigantische fout van Odriozola gelijk te maken, maar een tussenkomst van de VAR voorkwam dat.

Kroos met een pareltje 

Na de pauze groeide Real Madrid en Toni Kroos maakte met een fabelachtig afstandsschot er 0-2 van. Intussen had Luka Modric na een nieuwe ingreep van de VAR een rode kaart gekregen. In het slot van de wedstrijd duwde Lucas Vazquez het mes nog wat dieper in de wonde en zette hij de 0-3 op het bord. Iker Losada milderde nog naar 1-3. 

Primera Division \\ Celta De Vigo \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.