Vanlerberghe over zijn terugkeer naar KV Mechelen: "Ik zie het als een stap voorwaarts"

17 augustus 2019 13:56

Na twee seizoenen keert Jordi Vanlerberghe terug bij KV Mechelen. De polyvalente middenvelder is terug na een moeilijke periode bij Club Brugge en KV Oostende.

In Gazet van Antwerpen reageerde Vanlerberghe tevreden: "Ik vind mijn transfer een stap voorwaarts. KV Mechelen staat qua professionaliteit een stuk verder dan twee jaar geleden, ik zal moeten vechten voor mijn plaats, maar ik heb er zin. 

Hij heeft geen spijt van zijn transfer naar Club Brugge: "Philippe Clement kon niet garanderen dat ik dit seizoen zou spelen. Hij was heel open en eerlijk naar mij toe. Ik weet dat ik het potentieel heb om er ooit te spelen, maar nu nog niet. Het is wel zeker mijn doel om ooit nog eens voor een topclub uit te komen."

Flauw seizoen met Oostende

Vorig seizoen speelde Vanlerberghe op uitleenbasis bij KV Oostende, geen succes: "Het was de eerste keer dat ik op een seizoen zoveel speelde, maar het was niet genoeg. Hadden we de bekerfinale gehaald dan was de perceptie wel anders geweest, maar onze prestaties waren te wisselvallig."

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.