Davino Verhulst spreekt Lokerse supporters toe en treedt zijn coach bij

19 augustus 2019 13:12

De duidelijke nederlaag van Lokeren bij Union, daar hoorde toch een woordje uitleg bij. Vooral de manier waarop was wellicht een doorn in het oog van de bezoekende fans, gekoppeld aan het matige bilan: 1 op 9. Davino Verhulst stond hen na afloop van de match te woord.

De doelman is van mening dat de spelers in hetzelfde schuitje zitten als de fans. "Het is voor ons ook moeilijk. Ik heb hen gevraagd om een beetje geduld te hebben, dat we goed bezig zijn binnenskamers en dat we het alleen nog naar buiten moeten kunnen brengen. Ik hoop dat ze begrijpen dat het voor ons even moeilijk is als voor hen."

Trainer Glen De Boeck wijtte de nederlaag vooral aan een onvoldoende agressieve instelling. Verhulst deelt die analyse. "Ik denk niet dat Union een veel betere ploeg is, maar de agressiviteit maakte het verschil, vooral in de eerste helft. Het is een heel grote aanpassing en we gaan toch uit een ander vaatje moeten tappen op gebied van agressiviteit."

Moeilijk scoren

Nochtans had het op basis van de kansen ook anders kunnen lopen. "Als wij als eerste scoren, is het een heel andere wedstrijd. We scoren niet gemakkelijk, da's de voorbije weken gebleken. We weten dat we hard moeten werken aan bepaalde zaken."

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ Union SG
 
 
 
Reacties.