Plots aanvallende weelde bij Essevee? "Ik ga ons niet vergelijken met Liverpool, maar ..."


Foto: © photonews 19 augustus 2019 11:00

Zulte Waregem en Charleroi sluiten speeldag 4 af ... op maandagavond. Een festival in Waregem strooide roet in het eten.

Zulte Waregem wil na de stuntzege in en bij KRC Genk nu ook Charleroi kloppen. Het zou dan een serieuze sprong kunnen maken in het klassement, terwijl Charleroi kan mikken op een stekje in de top-6 als het aan de Gaverbeek de punten gaat pakken.

Bij Essevee is er aanvallende weelde, want Dimitri Oberlin is na zijn enkelblessure - opgelopn in een oefenwedstrijd tegen KV Oostende - eindelijk klaar voor de strijd. Al deden met Larin en Berahino de twee andere spitsen het prima in Genk.

High level

"Berahino is een uitstekende voetballer én intellingent. Gezien hoe hij samen met Cyle (Larin) stond bij het verdedigen? Dat was high level, daar lag voor mij het verschil", aldus Dury op de webstek van Essevee.

En dus is het afwachten of Oberlin zal spelen: "Ik ga ons niet vergelijken met Liverpool, maar Origi, Firminho en Mané hebben ook al veel samen gespeeld. Verstandige jongens vinden verstandige oplossingen", aldus de oefenmeester van Essevee.

Enkel Baudry (buikspieren) en Humphreys (enkel) zijn buiten strijd, verder is iedereen fit bij Zulte Waregem voor het treffen met de Zebra's.

Doelmannen: Bossut, Bostyn, Bansen
Verdedigers: De fauw, Walsh, Bürki, Pletinckx, Kainourgios, Deschacht
Middenvelders: Marcq, Zarandia, Govea, Bjørdal, Seck, Van Hecke
Aanvallers: Larin, Bruno, De Smet, Oberlin, Berahino

Wie pakt de punten? Charleroi is lichtjes favoriet en kan 2.45 keer je inzet opleveren, voor Zulte Waregem is dat toch al 2.8 keer je inzet! 

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.