Bob Peeters ziet nog manco's na uitstekende competitiestart: "We hadden zeven of acht keer kunnen scoren"


Foto: © photonews 19 augustus 2019 08:22

Met negen op negen en slechts één tegendoelpunt begon KVC Westerlo bijzonder sterk aan het nieuwe seizoen. Bob Peeters zag na de gewonnen wedstrijden tegen Roeselare toch nog verbeterpunten.

Peeters was uiteraard wel blij met de 4-1 overwinning: "Uiteraard ben ik tevreden met de vier doelpunten, maar als trainer kijk je ook naar de negatieve punten. In het begin van de wedstrijd was het allemaal veel te centraal en kwam er te weinig gevaar vanop de flanken", reageerde hij in Gazet van Antwerpen.

"Na de pauze stelden we bij en kregen we veel meer ruimte. Ik mag echt niet klagen over de discipline, maar als coach zie je toch altijd nog verbeterpunten. We hadden namelijk zeven à acht keer kunnen scoren."

La Louvière

Volgend weekend speelt Westerlo op het veld van La Louvière in de laatste voorronde van de beker: "We hebben geen ploeg om de beker te winnen zoals KV Mechelen, vorig seizoen gingen we er in onze eerste match ook meteen uit. Uiteindelijk was dat voor ons ook helemaal geen nadeel, ik zal dus zeker roteren om iedereen fris te houden." 

1e klasse B \\ Westerlo
 
 
 
Reacties.