Het charmeoffensief van Lamkel Zé: "En nu allemaal met de neuzen in dezelfde richting"


Foto: © photonews 20 augustus 2019 12:21

Dat hij nooit de ideale schoonzoon gaat worden, daar durven we ons geld op te zetten. Maar dat Didier Lamkel Zé aan een charmeoffensief bezig is bij Antwerp, daar twijfelen we niet aan.

Tijdens de voorbereiding zat  Didier Lamkel Zé in de B-kern van Antwerp omdat hij iets te nadrukkelijk om een verbeterd contract vroeg. De Kameroener heeft zijn straf inmiddels uitgezeten en mocht tegen Sint-Truiden voor het eerst in de basis starten.

“Je bent jong en je begaat fouten, maar ik heb mijn lesje geleerd. Ik hoop dat alles nu vergeten en vergeven is en dat we weer voort kunnen”, legde de winger uit. Maar er is meer nodig dan goed spelen alleen. Hij was zijn medespelers een woordje uitleg verschuldigd.

“Ik heb met de coach gepraat, maar ook met de aanvoerder (Haroun, nvdr.) en enkele anciens. Ik heb hen de situatie uitgelegd en ze begrepen me. Nu proberen we om met de neuzen in dezelfde richting te wijzen”, stelde Zé voorop.

Hijzelf en de club zijn erbij gebaat als hij zijn kopje erbij houdt, want dan kan hij veel schade aanrichten bij de tegenstander. Talent heeft hij immers met hopen.

Europa League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.