Mignolet: "Eens je de Champions League-hymne hebt gehoord, wil je die blijven horen"


Foto: © photonews 22 augustus 2019 08:49

Simon Mignolet heeft zijn start niet gemist bij Club Brugge. In vijf duels hield hij vier keer de nul.

“We mochten dinsdag niet in dezelfde val trappen als Basel door ons eigen voetbal te bregenen op het veld van Linz”, begon Mignolet zijn verhaal tegenover Het Nieuwsblad. “We hebben het anders aangepakt en volgens mij heeft dat plan prima gewerkt.”

Door de 0-1 in Linz maakt Club Brugge een goede kans om de groepsfase van de Champions League te halen. Meteen ook de reden waarom de Rode Duivel naar België kwam. Al weet Mignolet dat het nog niet in kannen en kruiken is.

“Ik ben gekomen om de Champions League te spelen. Dat is duidelijk. Iedereen in de kleedkamer doet er alles voor om de groepsfase te bereiken. Als je die Champions League-hymne hoort, wil je die blijven horen. Minstens tot Kerstmis. We moeten het nu thuis afmaken. Maar we mogen er niet van uitgaan dat het eenvoudig zal worden. 

“Via sociale media kreeg ik al heel wat reacties omdat we met Dinamo Kiev een goeie ploeg hebben uitgeschakeld. Maar als je er vervolgens uitgaat tegen LASK, is dat allemaal voor niets geweest”, besloot Mignolet.

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ LASK Linz
 
 
 
Reacties.