Depoitre en Dejaegere in de wolken met de komst van Kums: "Nu Foket en nog wat anderen"


Foto: © photonews 23 augustus 2019 09:02

Gisteren streek Sven Kums in navolging van Depoitre opnieuw in Gent neer. Over de terugkeer van de tweede kampioenenmaker in één transferperiode, reageren enkele 'anciens' uiteraard tevreden.

Zeker Brecht Dejaegere, die al langer een speciale band heeft met Kums. "Svennie is terug, hij had het me op voorhand al gestuurd. Hij is lange tijd mijn mentor geweest en maakte dezelfde evolutie als mij door. Zelfs toen hij bij andere ploegen speelde, bleef hij contact houden." Kums stuurde immers trainingsschema's door naar de jonge Dejaegere.

Nu lopen er opnieuw vier kampioenen rond bij Gent. "Lolo, Svennie, Nana en ik. Ja, dat zorgt vooral dat die goeie herinneringen weer aan de oppervlakte komen." Mogen er nog terugkeren van die kampioenenploeg? "Fokkie (Foket), Rafinha, Lasse (Nielsen), Rami Gershon, je hebt er nog genoeg, hé", lachte de middenvelder.

We moeten met deze kern naar het allerhoogste mikken -Laurent Depoitre

Ook Laurent Depoitre liet zich positief uit over de teruggekeerde ex-kapitein. "Het is een topper, hé. Hij voegt alleen maar meer kwaliteit toe aan deze groep. Dat we iets in België kunnen doen? We moeten alleszins naar het allerhoogste mikken."

Europa League \\ KAA Gent \\ Rijeka
 
 
 
Reacties.