Real Madrid kan (nog) niet imponeren en speelt thuis gelijk tegen laagvlieger

24 augustus 2019 20:52

Na een overwinning op het veld van Celta de Vigo nam Real Madrid het nu op tegen laagvlieger Real Valladolid. Geen excuses voor Los Blancos dat nu ook thuis erg graag wou winnen.

Bij Real Madrid stond James Rodriguez voor het eerst sinds 2017 aan de aftrap. Verder waren ook Isco en Gareth Bale erbij. Vinicius Junior zat op de bank.

Hoewel Real Madrid best goed aan de wedstrijd begon, kwam het niet echt tot kansen. Valladolid verdedigde goed in blok en kon af en toe met Ünal (ex-Racing Genk) en Guardiola prikken. Ook Real had enkele mogelijkheden, maar doelman Masip stond goed te keepen.  

Benzema lijkt de matchwinnaar...

In de tweede helft was het lang wachten op kansen. Tien minuten voor tijd was daar dan plots Karim Benzema. De Fransman kreeg een fractie te veel tijd en werkte de bal erg knap voorbij Jordi Masip. 

De wedstrijd leek gespeeld en Real tikte de bal rustig rond. In de extra tijd kon een goed spelende Oscar Plano de bal onderscheppen en tikte die tot bij Sergi Guardiola. De aanvaller twijfde niet en trapte de bal door de benen van Courtois in doel. Real Madrid begint zo wel met 4 op 6 aan de competitie, maar zal daar ongetwijfeld niet echt tevreden mee zijn. 

Primera Division \\ Valladolid \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.