Club Brugge doet er alles aan om Wanyama te overtuigen, maar wat met Mats Rits?


Foto: © photonews 27 augustus 2019 16:49

De transfer is nog altijd niet officieel, maar het ziet er wel naar uit dat Wanyama binnenkort een speler van Club Brugge zal worden. Op zijn positie speelt voorlopig Mats Rits. De Belg doet het zelfs uitstekend.

De 26-jarige middenvelder is in alle wedstrijden van dit seizoen al in actie gekomen. Hij doet het uitstekend en hij gaf zelfs een assist in de heenmatch van de derde voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. 

Toch is Club Brugge nog op zoek naar een andere nummer 6. Dankzij deze zoektocht zijn ze uitgekomen bij Victor Wanyama. Ze zijn al enkele weken aan het onderhandelen met Tottenham, maar er is nog steeds geen officiële deal.

Maar wat dan met Mats Rits? De Belg zou dan terug naar zijn favoriete positie kunnen gaan, maar deze positie is bij Club Brugge natuurlijk sterk bezet. Een plaats op de bank zal hij echter ook niet zien zitten.

Bologna

Rits zou eventueel zelfs nog een transfer kunnen maken als hij het gevoel heeft dat hij geen basisplaats zou hebben komend seizoen. Bologna zou hem namelijk graag willen. De Italiaanse club haalde eerder al Denswil weg bij Club Brugge en de ploegen zouden een goede verstandhouding hebben. Vraag is natuurlijk of Club Brugge Rits wel wil verkopen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd. 

Premier League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Tottenham \\ LASK Linz
 
 
 
Reacties.