Philippe Clement voor de wedstrijd tegen Linz: "We gaan er alles aan doen om te winnen" en "Wanyama is niet onze enige piste"


Foto: © photonews 27 augustus 2019 14:51

Woensdagavond neemt Club Brugge het thuis op tegen LASK Linz in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Blauw-zwart staat er goed voor want er werd in Oostenrijk met 0-1 gewonnen.

Philippe Clement gaf in zijn persconferentie een dag voor de wedstrijd aan dat het nog niet voorbij is: "Je moet de Oostenrijkse pers maar eens raadplegen. De verwachtingen liggen daar bijzonder hoog. Wij hebben een specifiek plan om de wedstrijd aan te vatten. Het zal in elk geval niet makkelijk worden."

Speculeren op een gelijkspel zit er absoluut niet in: "We gaan proberen om een doelpunt te maken en de wedstrijd te winnen. We zijn ons team volop aan het voorbereiden om de strijd aan te gaan. Een maand geleden had niemand rekening gehouden met een deelname aan de Champions League."

Wanyama?

Ook over de mogelijke toptransfer van Victor Wanyama wou Clement nog iets zeggen: "Hij is niet onze enige piste. Het zou stom zijn om al onze eieren in één mand te leggen. We kennen de kwaliteiten van Wanyama, maar of hij komt ligt niet enkel in zijn handen, maar ook in die van Tottenham.

Premier League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Tottenham \\ LASK Linz
 
 
 
Reacties.