Supporters Sporting Lokeren zijn enorm tevreden met Seth De Witte: "Wij hebben karakterspelers zoals hem nodig"

27 augustus 2019 18:37

Seth De Witte is officieel een speler van Sporting Lokeren. Toch verrassend, aangezien voorzitter De Vries had aangegeven dat er geen transfers meer gingen gebeuren. Bij supportersclub 't Kapelleken zijn ze tevreden met deze transfer.

Ze hadden het niet zien aankomen. "De komst van De Witte is onverwacht, aangezien de Vries had aangegeven dat na Said het huiswerk af zou zijn. We zijn uiteraard enorm tevreden met deze transfer."

De Witte is een karakterspeler en zo iemand heb je nodig in 1B. "Op het eerste zicht ziet het er een zeer goede aanwinst uit. In 1B heb je karakterspelers nodig, mannen die voorop gaan in de strijd. Dat is exact wat De Witte typeert. Normaliter zal hij voor de defensie geposteerd worden", aldus de supportersclub.

Overmeire

Door de transfer van De Witte, gaan er enkele geruchten de ronde dat het niet meer zou goedkomen met Overmeire, maar de de supportersclub hoopt uiteraard dat het nog goed komt met hun favoriete speler. "Killian is sowieso al een drietal maanden buiten strijd, tegen dan zit periode 1 er bijna op." 

"Een achillespeesblessure is gevaarlijk, zeker voor een 33-jarige speler. Heel Lokeren hoopt dat hij fit raakt. Maar de vrees dat het niet zo zal zijn, zit er toch wel in bij velen. In dat opzicht is de komst van De Witte zeker welgekomen."

1e klasse B \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.