'Waasland-Beveren hoeft niet al te lang te zoeken en denkt aan ex-coach van Charlton en Lommel'

27 augustus 2019 06:59

Gisterenavond besloot Waasland-Beveren om een einde te maken aan de samenwerking met Adnan Custovic. Het moet nu op zoek naar een nieuwe T1.

Voorlopig neemt assistent Dirk Geeraerd over bij Waasland-Beveren. Het is wel de bedoeling dat er snel een nieuwe coach komt en volgens Het Nieuwsblad denken de Waaslanders aan Karel Fraeye. Hij is al sinds oktober 2016 werkloos.

Na goede periodes bij clubs uit de lagere regionen zoals KSV Sottegem en Eendracht Zele mocht Karel Fraeye als assistent van José Riga bij Charlton Athletic een eerste keer van het grotere werk proeven. In oktober 2015 haalde Roland Duchâtelet hem zelfs terug naar Charlton en dit keer als hoofdcoach. Na nauwelijks 14 wedstrijden en slechts 2 overwinningen zat zijn periode er daar alweer op.

Lommel SK

Fraeye ging nadien nog aan de slag bij Lommel SK. Hij bleef er uiteindelijk slechts 19 wedstrijden, maar maakte wel de promotie naar 1B mee. Door een gebrek aan versterking besloot Fraeye er te vertrekken. Sindsdien coachte hij een kleine drie jaar niet meer. 

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ SK Beveren
 
 
Reacties.