Anderlecht werkt tegen de deadline met Trebel: delicate onderhandelingen moeten snel afgerond worden

28 augustus 2019 16:49

Adrien Trebel loopt nog steeds rond bij Anderlecht. Hij zit dus nog niet in het vliegtuig om een transfer naar Saoudi-Arabië af te ronden. Die onderhandelingen lopen nog altijd. En 't wordt een race tegen de klok.

Terwijl de transfermarkt in België pas maandag om middernacht sluit, is de Saudische transfermarkt zaterdag om 24u onherroepelijk gesloten. Dat betekent dat Anderlecht nog drie dagen heeft om eruit te geraken met Al Ahly of Al Shabab (het blijft gelijk voor hen) en Trebel om ook een persoonlijk akkoord te bereiken.

Extra aanvaller?

De middenvelder stond niet te springen om naar het Midden-Oosten te trekken, maar de cijfertjes op zijn contract zullen veel goedmaken. Bij Anderlecht heeft hij geen uitzicht op speelkansen en in Europa staat er niemand te springen om zijn zware contract over te nemen. Trebel wil daar ook niet op inleveren.

Vanuit Saoudi-Arabië werd ons bevestigd dat de onderhandelingen nog steeds lopen, maar dat het een delicate kwestie is. Anderlecht zou liever vandaag dan morgen een transferprijs voor hem opstrijken, zodat ze nog de markt op kunnen om een extra aanvaller te zoeken.

En wat als het mislukt?

Nadat Coucke en Verschueren zeiden dat de kern volledig was, blijkt nu toch dat ze vooraan een probleem hebben. Dimata heeft veel te lang gewacht met zijn ingreep en zou pas tegen Nieuwjaar weer volledig fit zijn. Roofe is er pas tegen midden september en Thelin past niet in het systeem.

Om maar te zeggen dat de oliedollars voor Trebel welkom zouden zijn. Anderlecht hoopt in ieder geval dat de deal niet afspringt, want voorlopig weten ze niet wat ze met Trebel gaan aanvangen moest hij na 2 september nog steeds bij de kern zitten.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.