Antwerp naar de poules morgen? Dan wil D'Onofrio nog een 'effort' doen

28 augustus 2019 16:10

Antwerp verdedigt morgen tegen AZ een 1-1 uit de heenmatch. De nul houden en het Europees avontuur dendert voort. Daarvan zal ook afhangen of Luciano D'Onofrio in de laatste dagen nog gaat uithalen op de transfermarkt.

Als Antwerp zich donderdagavond plaatst voor de poulefases van de Europa League mag u er gif op innemen dat D'Onofrio nog iets uit zijn hoge hoed gaat toveren. Al zijn ex-poulains zijn nu wel al de revue gepasseerd en dat is geen toeval.

Indien The Great Old op drie vlakken wil meespelen, hebben ze zowel kwaliteit als ervaring nodig. Dat Mirallas genoemd wordt is dan ook logisch. Eén: D'Onofrio kent hem goed. Twee: Bölöni wil nog aanvallende versterking. En drie: op de flanken is het bij Antwerp geen luxe.

Defour dan toch nog?

Rodrigues, Lamkel Ze, Baby en in mindere mate Hairemans zijn de vleugelaanvallers. Rodrigues speelt wel graag iets centraler en bij Lamkel Ze weet je nooit wanneer de stoppen eens doorslaan en hij een paar weken aan zijn broek heeft. Mirallas past dus in het plaatje van ervaring en kwaliteit.

Ook Defour en Fellaini worden genoemd. Als er één man is die één van die twee zou kunnen weer naar België halen, is het wel D'Onofrio. Defour wordt moeilijk, maar het is dus afwachten tot na de match van morgen of ze nog een 'push' gaan wagen. Fellaini is nog moeilijker gezien zijn exhuberant loon in China. 

Europa League \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar \\ Everton \\ Lincoln
 
 
 
Reacties.