Dit is hét ultieme bod van Barcelona om Neymar terug te halen: "Het gaat de goede richting uit"

28 augustus 2019 20:43

Gaat Neymar opnieuw voor FC Barcelona spelen? Op die vraag krijgen we deze week sowieso een antwoord. De Catalaanse grootmacht heeft inmiddels een laatste bod op tafel gegooid.

De voorbije dagen werd er alvast intensief onderhandeld in het Parc des Princes. Een delegatie van FC Barcelona is al sinds gisteren in Parijs om de transfer van Neymar te regelen.

PSG kent ondertussen ook het ultieme bod van de Blaugrana: 170 miljoen euro, te betalen in twee schijven. Maar dat is niet alles: daarbovenop wordt Ousmane Dembélé voor een seizoen verhuurd aan de Franse landskampioen.

Geen 222 miljoen, maar wel best mogelijke deal

De Parijzenaren hoopten 222 miljoen euro te vangen voor Neymar. Dat is het bedrag dat destijds wordt opgehoest om hem weg te halen bij Barcelona. De Catalanen waren echter nooit van plan om dat op te hoesten.

In de Franse en Spaanse media zijn ondertussen de eerste positieve signalen te horen. "Het gaat de goede richting uit", klinkt het bij Barça. Voor de volledigheid: ook Dembélé moet natuurlijk akkoord gaan met een tripje richting de Lichtstad.

Ligue 1 \\ Primera Division \\ PSG \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.