Nog een inkomende transfer bij Anderlecht? Alles hangt af van Trebel

29 augustus 2019 19:11

Anderlecht zou verdedigend en aanvallend wel nog iets kunnen gebruiken. Maar dat zal waarschijnlijk voor de laatste uren van de mercato worden. Er moet immers eerst nog geld binnenkomen.

Naar wat we horen hoopt Anderlecht dat geld te krijgen uit een transfer van Adrien Trebel. De voorbije dagen is er immers wel heel wat volk vertrokken, maar dat heeft enkel de loonlast voor dit seizoen naar beneden gehaald. De meesten zijn immers verhuurd.

De Brusselaars onderhandelen intussen met een paar ploegen uit Saoudi-Arabië over Trebel. En daar hopen ze het onderste uit de kan te halen om nog geld voor een inkomende transfer te doen. Prioriteit lijkt een aanvaller. 

"Misschien spelen we weer met een valse negen", gaf Simon Davies donderdag mee. "Jullie zeggen dat het met Nasri in de spits niet goed liep, maar we dwongen toch wel wat kansen af. Of we nog iets halen? Ik begrijp die vraag op dit moment. Maar we kijken altijd om het team te verbeteren."

Er zijn opties

Zaterdag sluit de Saoudische transfermarkt en Michael Verschueren hoopt tegen dan dus nog wat geld binnen te halen. Intussen liggen er wel al een paar dossiers op zijn bureau, mogelijkheden om de ploeg inderdaad te versterken, maar dat zal dus een race tegen de klok worden om er nog eentje afgewerkt te krijgen.

In ieder geval lijkt het maandag nog uitkijken worden naar iets inkomend bij paars-wit. De laatste twee transferperiodes bleek dat geen al te groot succes. Gaan ze daar verandering in brengen?

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.