POLL: Wie wil u vanavond uit de potten zien vallen voor Club Brugge? Maak hier uw keuze


Foto: © photonews 29 augustus 2019 12:01

Club Brugge hoopt op een paar kleppers tijdens de loting vanavond. Die zitten er met overvloed in de potten. Club zit zelf in pot 3 en hoopt waarschijnlijk om Moskou en Galatasaray uit pot 4 te ontwijken. Maar welke ploegen zou u liefst zien komen?

Laten we veronderstellen dat voor het bestuur van Club de twee Russische ploegen niet uit de trommel hoeven te vallen. Naast organisatorische redenen zijn ze ook de minst aantrekkelijke affiches. Zenit is wel een topploeg, maar de kans dat je er tegen wint, is even klein als tegen pakweg Juventus. Maar Juve brengt wel Ronaldo mee. Manchester City met De Bruyne en Liverpool met Origi mogen altijd passeren.

In pot 2 is Shakthar Donetsk dan weer de minst aantrekkelijke ploeg. Een duel met Ajax zou dan weer een serieuze clash worden. Dortmund (Witsel), Napoli (Mertens), Real Madrid (Hazard en Courtois) en Tottenham (Vertonghen en Alderweireld) zouden dan weer een extra pigment kunnen geven. 

In pot 4 zit met Timothy Castagne ook een Belg, bij Atalanta. We durven wedden dat ze in Jan Breydel hopen op Rijsel, Slavia Praag of Atalanta.

Kies uit elke pot 1 ploeg, u kan ze ook daarna altijd in de reacties plakken. Benieuwd wie vanavond gelijk gaat krijgen...

Champions League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.