Genk-speler als ManU-fan naar Liverpool: "Op zo'n plaats voetbal je niet elke dag"

30 augustus 2019 08:46

Heel Genk verheugt zich over de loting van de Champions League en in het bijzonder over de nakende ontmoetingen met Liverpool en Napoli. Voor Casper De Norre zal vooral het bezoek aan Anfield Road iets speciaal worden. De Limburger is immers supporter van Manchester United.

Vijf november 2019. Het is een datum die nu al met stip genoteerd staat in vele Genkse kalender. Dan zal de Belgische landskampioen immers aantreden op Anfield Road. "Ik kijk er nu al naar uit", laat Casper De Norre weten in Het Nieuwsblad. "Op zo'n plaats voetbal je niet elke dag."

Red Devils dienst bewijzen

En dan is er nog zijn eigen 'band' met de tegenstander van dienst. "Of ik fan ben van Liverpool? Neen, van Manchester United, de aartsrivaal van Liverpool. Ik kan de Red Devils dus een dienst bewijzen door een mooi resultaat te behalen tegen Klopp en co."

Al zijn er uiteraard gemakkelijkere affiches dan op bezoek te moeten bij de titelverdediger. "We beseffen allemaal dat het heel moeilijk zal worden om te stunten tegen Liverpool. Zo realistisch zijn we wel."

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Champions League \\ KRC Genk \\ België
 
 
 
Reacties.