Anderlecht wil op twee posities nog versterking halen

30 augustus 2019 10:20

Door de matige competitiestart is het niet onlogisch dat Anderlecht nog op zoek is naar versterking. Het moet zich dan wel reppen, want de maand augustus is bijna om. Toch hoopt RSCA gauw nog een aanwinst in het defensieve én offensieve compartiment voor te stellen.

Nochtans werd het huiswerk als compleet beschouwd toen Anderlecht erin slaagde Nacer Chadli terug naar België te halen. Alleen blijft die eerste overwinning toch wat langer uit dan verwacht en is er vooral de blessure van Vincent Kompany.

Dauda werd reeds verhuurd en ook een uitleenbeurt van Milic is nakende. Daardoor zou er toch enige ruimte vrijkomen om er nog enkele spelers bij te nemen. Het hoopt ook nog van Trebel en Thelin af te geraken. Anderlecht is dus nog op zoek naar een verdediger en een spits. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Geen targetman op verlanglijst

Wat de aanvallende versterking betreft, is een grote targetman niet het profiel dat Anderlecht voorop stelt. Met Mbaye Diagne gaat het alvast niet in zee. Daarnaast zou dus ook de defensie in de breedte nog versterkt moeten worden. 

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.