Vanaken kijkt PSG en Real zonder schrik tegemoet: "Mooi om tegen Thomas Meunier en Eden Hazard te spelen"


Foto: © photonews 30 augustus 2019 06:30

Hans Vanaken was de man die Club Brugge de weg naar de Champions League wees in de play-offs tegen Linz. Als beloning krijgt de spelmaker van blauw-zwart Real Madrid en Paris Saint-Germain op zijn bord. Heerlijke affiches, maar tegelijk ook superzwaar.

Vanaken is in de eerste plaats blij dat Club Brugge tegenstanders met zo'n allure treft. "Atlético en Dortmund vorig seizoen waren ook twee grote ploegen, maar Real en PSG zijn qua prestige en qua kaliber nog een tikkeltje zwaarder. Het is de top van de wereld", geeft Vanaken aan in Het Laatste Nieuws. "Gemakkelijk wordt het niet. Wat niet wil zeggen dat we schrik moeten hebben."

Elke ploeg heeft een zwakte - Hans Vanaken

Want er moet toch getracht worden op de één of andere manier er wel punten tegen te pakken. "Elke ploeg heeft een zwakte. Hoe klein die ook moge zijn. Aan ons om te proberen om ervan te profiteren. Het wordt in elk geval mooi om tegen jongens als Thomas Meunier en Eden Hazard te spelen. Dat zorgt altijd voor iets extra's."

Tenslotte dient de Champion League om je te kunnen meten met de allerbesten. "Eden is bovendien de beste met wie ik al op een veld gestaan heb."

Champions League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.