Laszlo Bölöni wil Haroun met een bloemlezing op de Bosuil houden

31 augustus 2019 15:44

Faris Haroun wordt de laatste weken in verband gebracht met KAA Gent. Zijn coach, Laszlo Bölöni, verzet zich tegen een vertrek en hoopt dat de middenvelder ook na deadline day nog steeds de aanvoerdersband zal dragen bij Antwerp.

Het hoeft niet te verwonderen dat Laszlo Bölöni zijn aanvoerder liever niet ziet vertrekken en al zeker niet naar een rechtstreekse concurrent. “Hij kan zich helemaal wegcijferen voor de ploeg”, stak de Roemeen zijn lofrede voor Faris Haroun in gang.

“Uiteraard wil ik hem bij Antwerp houden. Het bestuur denkt daar overigens hetzelfde over. Het feit dat er andere clubs in hem geïnteresseerd zijn is mooi. Dat wilt zeggen dat hij het goed doet.” Maar die interesse zou weleens een concrete transfer kunnen worden, want Haroun ligt nog maar tot medio 2020 onder contract. Zonder nieuw contract kan hij binnen een jaar gratis vertrekken.

“Vergeet niet dat hij hier al enkele jaren speelt. Toen kwam de club zelfs nog in tweede klasse uit. Hij kent het huis en de staf dus goed. Voor mij is een transfer sowieso een ‘njet’”, besloot Bölöni zijn bloemlezing.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.