🎥 Lukaku: "Niemand dacht ik deze stappen zou zetten in mijn leven, ik zal Manchester United altijd dankbaar zijn"

31 augustus 2019 13:54

Romelu Lukaku verliet Manchester United onlangs voor een Italiaans avontuur bij Inter Milaan. In een gesprek met BBC blikte hij nu terug op de kritiek die hij in Engeland kreeg.

Garry Neville haalde onlangs nog uit naar het gewicht van de Rode Duivel. Lukaku reageerde daar nu op.

“Ik leef voor dit spelletje. Ik doe er alles aan om beter te worden. Neville mag over mijn fysieke paraatheid spreken, maar niet over mijn professionaliteit. Alsof ik niet hard genoeg zou werken. Dat is iets dat hij niet kan beweren. Alle coaches die ik al gehad heb, zeggen hetzelfde over mij: dat ik heel hard werk.”

“Vorig jaar was gewoon een slecht jaar. Dat gebeurt nu eenmaal. Je moet gewoon verdergaan. Ik ga hier niet zitten en negatief reageren. We zijn volwassen mannen. Hij is een analist. Hij wordt betaald om zo’n dingen te zeggen. Ik word betaald om te voetballen. Ik wil gewoon mijn best doen voor Inter. Dat is alles.”

Ik weet niet wat er is misliep bij United”, aldus Lukaku. “Ik probeer niet in het verleden te leven. Zoals ik het zie, heb ik mijn kansen gegrepen. Vanwaar ik vandaan kom, de manier waarop ik opgroeide… Niemand dacht ik deze stappen in mijn leven zou zetten. Ik zal Manchester United altijd dankbaar zijn. Ze gaven me een kans.”

Serie A \\ Inter Milaan \\ Cagliari
 
 
 
Reacties.