Antwerp-bestuurder neemt groepje fans op de korrel: "Een regelrechte schande"

31 augustus 2019 10:27

Antwerp werd pijnlijk uitgeschakeld door AZ. Maar wat nog pijnlijker was: het gedrag van een groepje supporters. The Great Old werkt hard aan zijn reputatie en dat werd afgelopen donderdag weer teniet gedaan.

Bestuurder Sven Jaecques kon er niet mee lachen, net als de rest van de leiding. "Het was een regelrechte schande. Het gedrag van die enkele heethoofden is minstens even erg als de sportieve uitschakeling. En vooral: om welke reden? De sfeer deed me denken aan de grimmigheid en explosieve agressiviteit uit de periode Bico. Maar nu zijn er geen problemen, is de club in volle opmars, speelden we Europees en moeten we net de vruchten kunnen plukken van al ons harde werk", klinkt het in GvA.

Antwerp sleept al een erfenis mee uit het verleden, wat ook de reden was dat er in Enschede geen fans toegelaten waren. "We missen een gigantische kans om ons aan de buitenwereld te tonen, om te laten zien hoe we als club gegroeid zijn. Een week eerder kwamen we als club nog fel op voor onze fans. En terecht, vinden we nog steeds, want we hoorden daar te zijn. Donderdag werd de club in haar hemd gezet door enkelingen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.