Roofe: "Kompany is hier niet om zich te amuseren. Hij is hier om prijzen te pakken"

02 september 2019 14:36

Bij Anderlecht is Kemar Roofe stilaan klaar voor de strijd. Niets te vroeg, want paars-wit sukkelt al een maand met de spitsenpositie.

“Ik kreeg een telefoontje van Vincent Kompany”, vertelde Roofde in een gesprek met Eleven. “Hij legde mij zijn project uit en wat ik zou kunnen betekenen. Hij vertelde ook op welke vlakken ik nog progressie kon maken. Ik ben nog niet de speler die ik wil zijn. Voor mij is het belangrijkste om elk seizoen beter te worden: daarom ben ik naar Anderlecht gekomen.”

“Ik wil hier prijzen winnen en mij tonen op het Europese niveau In Engeland zou ik die kans niet krijgen. ik kon niet weerstaan aan de lokroep van Anderlecht. Ik kan op meerdere posities spelen. Ik ben niet zomaar een nummer negen. Ik heb meerdere pijlen op mijn boog dat is mijn sterkte. Ik heb niet echt een vaste positie.”

“Ik denk dat de  stijl bij Anderlecht op die van Leeds en Manchester City zal gaan lijken. Kompany is geweldig. Hij gelooft heel hard in zijn manier van spelen. Als we zijn plan tot in de puntjes volgen, kan iedere speler vervangen worden zonder dat het een impact heeft.”

“De manier waarop Kompany zich gedraagt na een nederlaag zegt veel over zijn ingesteldheid en zijn passie. Hij is hier niet om zich te amuseren. Hij is hier om titels te pakken”, besloot Roofe.

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.