Diagne maandag op training, deal met Brugge was heel snel beklonken

02 september 2019 17:10

Club Brugge heeft nog wat extra aanvallende kracht binnengehaald. Blauw-zwart wil een goed figuur slaan in de Champions League en heeft daarnaar zijn kern ook gebouwd.

David Okereke is nog jong en onervaren op het Europese toneel. Met Diagne vonden ze een profiel dat het klappen van de zweep kent. In de heksenketel van Galatasaray scoorde hij vorig seizoen dertig keer. Een man die kalm weet te blijven en de goal weet staan.

Club Brugge kaapte hem weg voor de neus van Anderlecht, maar het lijkt erop dat de deal is misgelopen langs de kant van paars-wit zelf. Club zag zijn kans schoon en haalde hem binnen met een aankoopoptie. Een deal die heel snel beklonken was nadat die met Anderlecht afsprong.

De speler heeft intussen zijn contract getekend en reist dinsdag weer af naar Istanbul om zijn zaken op orde te brengen. Zaterdag keert hij terug en maandag staat zijn eerste training op het programma.

Santosh Verhulst, vooral bekend als manager van Nicolas Lombaerts, had een mandaat gekregen om de transfer af te ronden. De Italiaanse makelaar, Daniele Boaglio, reisde daarna af om de deal mee te komen ondertekenen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.