Euvrard tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg, maar: "We moesten het soms beter uitspelen"

02 september 2019 18:37

OH Leuven won het voorbije weekend knap van Sporting Lokeren met 0-2. Euvrard was dan ook een tevreden trainer, al kon de omschakeling volgens hem wel beter.

Hij was tevreden over het begin van de wedstrijd. "We starten goed, maar we krijgen wel kansen in de omschakeling en deze kansen moesten we afwerken. Het lukte ons niet echt om tot kansen te komen."

Daarna nam Lokeren over. "Lokeren kwam daarna beter in de wedstrijd tussen minuut 10 en 20 en dan krijgen ze ook drie goede kansen. Gelukkig scoren wij het eerste doelpunt en vijf minuten later volgde al een tweede, dankzij een goed omschakelmoment. We moesten op zoek blijven gaan naar het derde doelpunt, maar daar zijn we niet in geslaagd."

Tweede helft

Euvrard had zijn manschappen gewaarschuwd voor de tweede helft. "We kregen de wedstrijd niet dood en daarom moesten we opletten dat het niet 1-2 werd. Dan kon het terug een open wedstrijd worden, maar we zijn goed in blok blijven verdedigen en we zijn erin geslaagd om vrij weinig weg te geven, dus het is een mooie overwinning."

Nils Wens

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ OH Leuven
 
 
Reacties.