OFFICIEEL: Ook hij wordt  niet de nieuwe aanvaller van Anderlecht: ex-speler tekent voor Partizan Belgrado  

04 september 2019 10:35

Anderlecht slaagde er in de laatste uren van de transfermarkt niet meer in om een nieuwe spits binnen te halen. Ze vonden naar eigen zeggen niemand die prijs-kwaliteit een meerwaarde bood.

Mbaye Diagne trok naar Club Brugge, Michy Batshuayi maakte al snel duidelijk wat hij van de paars-witte interesse vond en Yannick Bolasie koos voor Sporting Lissabon.

Maandagavond was er dus geen witte rook bij Anderlecht, maar een aantal fans had de hoop op offensieve versterking nog niet opgegeven. Transfervrije spelers mogen namelijk wel nog voor een nieuwe club tekenen.  

Lazar Markovic tekende dinsdagavond een driejarig contract voor Partizan Belgrado.  De club waar het voor hem allemaal begon en waar Benfica hem in 2013 voor tien miljoen euro wegplukte. 

Markovic was een vrije speler nadat zijn contract bij Fulham. Hij speelde van januari tot juni van vorig jaar voor Anderlecht. Toen zijn fysieke achterstand (grotendeels) was weggewerkt, toonde hij zich meteen een meerwaarde voor paars-wit. De Serviër is een flankaanvaller, die ook als diepe spits kan worden gebruikt. Op die manier ging de vergelijking met Bolasie dus wel op. Al speelde Markovic afgelopen seizoen amper.

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Fulham \\ Partizan Belgrado
 
 
 
Reacties.