Ondanks het vertrek van Tau, Selemani en Niakaté bij Union: "Heb de indruk dat ze sterker zijn"

04 september 2019 12:18

Beerschot klopte Union vorige vrijdag met 1-0, maar de match had net zo goed in het voordeel van de Brusselaars kunnen uitdraaien. Joren Dom speelde al zo vaak tegen USG, maar toch gaf hij aan dat ze blijven verrassen.

Deze zomer zagen ze veel kwaliteit vertrekken, maar opnieuw had Beerschot het niet onder de markt tegen Union. “Vorig jaar hebben we onze thuismatch tegen Union in het begin van het seizoen ook gewonnen, maar toen lager we veel harder onder dan dit jaar”, gaf Joren Dom toe na de zwaarbevochten zege.

“Elk jaar bouwen ze verder aan hun ploeg, terwijl op papier hun beste spelers (Percy Tau, Faïz Selemani en Youssoufou Niakaté, nvdr.) vertrokken zijn. Toch heb ik de indruk dat ze qua team echt wel versterkt zijn”, ging Dom verder. “Het is gewoon een heel sterk team met een erg sterk middenveld.”

Door de zege van Beerschot tegen Union en de nederlaag van Westerlo staat alles in 1B bovenaan weer op een zakdoek. Het lijkt wel of de ploegen nóg harder aan elkaar gewaagd zijn dan vorig jaar.

1e klasse B \\ Union SG \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.