Gareth Bale verwacht nog turbulentie bij Real Madrid: "Kan niet zeggen dat ik gelukkig op het veld sta"


Foto: © photonews 06 september 2019 08:10

Gareth Bale heeft een bizarre periode achter de rug bij Real Madrid. De Welshman moest absoluut vertrekken deze zomer, maar vond geen nieuwe club. Het leek alsof hij op een dood spoor zat bij de club, maar in het begin van de competitie is hij een van de sterkhouders.

Vorig weekend sleepte Gareth Bale nog mee een punt uit de brand tegen Villarreal (2-2). De linksvoetige flankspelers scoorde de twee doelpunten voor 'de Koninklijke. "Dit is niet de slechtste periode uit mijn carrière", citeerde Sporza de Welshman.

Turbulentie

"Ik kan ook niet zeggen dat ik gelukkig op het veld sta, maar als prof zal ik altijd alles geven. Ik weet hoe ik hiermee moet omgaan. Ik voel me een zondebok, meer dan de anderen. Ik neem dat met een korreltje zout, ook al is het misschien niet allemaal terecht", ging Bale verder.

De relatie tussen het bestuur en Bale is er nog altijd een op gespannen voet. "Ik verwacht nog turbulentie. Er wordt vel gezegd en geschreven, maar ik moet nu met de club rond de tafel zitten om met deze situatie af te handelen."

Primera Division \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.